Connect with us

Lifestyle

Тайната на Виктория Бекъм …

Avatar

Публикувано

на

Или как природата победи химията

„Мисля, че човек не оценява колко е важен здравословният начин на живот докато не остарее. Колко е важен слънцезащитният крем, подходящият почистващ гел, хубавият продукт за овлажняване и хидратиране на кожата, натуралната храна и голямото количество вода…“.

Това са думи на  42-годишна жена със 17-годишен (здрав) брак, 4 деца (от един и същи мъж), блестяща кариера. Сигурно си мислите, че при все това тази жена изглежда ужасно съсипана от времето, усилията, кариерата, мъжа и децата. Помислете пак…

Нейното име е Виктория Бекъм.

Блестящата й кожа, стройна фигура и безупречен стайлинг (е,  с някои малки изключения от времето на Posh Spice) не отстъпват на успешната кариера, секси мъжа и красивите деца. Та, в този случай, ми кажете как  да не повярва човек в нейната мъдрост.

Каква е тайната й? За успеха, за брака, за красивата кожа и стройна фигура? Или поне само за красивата кожа. То е ясно, че всичко останало е следствие  от външната и… вътрешната красота.

Advertisement

„Имах много проблемна кожа преди и затова се обърнах към дерматолога д-р Харолд Ленсър. Той ми каза да ям сьомга всеки ден. Всеки божи ден?! Спазвам тази препоръка и кожата ми сияе“, казва Виктория в последното си интервю за списание The Edit. Може да не ви се вярва, но сьомгата и авокадото съдържат т.нар. полезни мазнини, които действат благотворно на проблемните кожи.

Разбира се, храната е много важна, но не е единственият фактор. Госпожа Бекъм не веднъж е споделяла, че що се отнася до козметиката, ползва само био, натурални продукти и процедури. Като например терапията Intraceuticals, чийто серуми съдържат над 18 природни и билкови съставки като зелен чай, екстракт от мечо грозде, екстракт от жълт лапад за равномерен тен, алое вера, екстракт от бамя, екстракт от африканска брезова кора и пр. „Intraceuticals не може да се сравни с нищо друго. Наистина ти помага да изглеждаш по най-добрия възможен начин“, казва Виктория.  Или пък терапията Venus Viva, която чрез нано фракционирана радиочестота стимулира естествените процеси в организма за възпроизводство на колаген и еластин.

mih_9531

снимка: PR

Виктория силно вярва, че почистващият гел е не по-малко важен.

„Чиста кожа, здрава кожа. Прочетете етикета. Съставките задължително трябва да са натурални“.

А ние бихме добавили, че почистваща процедура със серуми с природни съставки е още по-добрият вариант. Hydrаfacial MD, например, е терапия, която покори Холивуд именно с чудотворните си съставки. Основните са екстракт от семена на конски кестен, зелен чай, арника, стабилизирана формула на Витамин С. Всъщност терапията е почистваща и хидратираща в дълбочина, като премахва комедони и черни точки и действа укрепващо на епидермиса, и успокояващо за акне и розацея.

Умореният вид от много работа и задълженията вкъщи около децата, Виктория Бекъм прикрива със своя бял молив за очи (собствено производство, съвместно с Есте Лаудър), който поставя от вътрешната страна на долния клепач. Един малък трик за свеж вид дори и след 11 часов полет от Лондон до Ню Йорк, добавя Бекъм в интервюто си за The Edit.

Advertisement

А ние просто й се възхищаваме!

Continue Reading
Advertisement